EXCURSIÓ A LA REGIÓ DE SAVOIA

El dia 18 d’agost, els 16 membres del Centre ens vam presentar a la població de Lanslebourg situada en plena regió de Savoia concretament en el parc nacional de la Vanoise, allí ens estaven esperant els amics d’Evian i Neckagermünd, la trobada va ser molt efusiva i plena de records.

Durant tota la setmana següent vam estar pujant i baixant muntanyes amb uns paisatjes que ens mostraven la majestuositat dels Alps. Alguns dels components del nostre centre van poder fer una nit en un refugi de muntanya i es van poder arribar a cotes de més de 3.000 metres.

L’últim dia encara ens van quedar ganes de més “marxa” i després de l’excursió programada, ens vam acostar a la població italiana de Susa, situada a 35 km de Lanslebourg i on, com és natural, vam disfrutar d’unes bones pizzes.
Resulta bastant significativa la diferència entre aquesta trobada i la de l’any anterior ja que davant de la suavitat de les muntanyes de la Selva Negra, en la present, els desnivells que havíem de salvar eran bastant considerables.
L’hora dels acomiadaments van ser molt sentida per part del grup alemany. Respecte als amics francesos va ser un fin després ja que la majoria vénen a la nostra trobada.

Entrades noves